A/A

AKTIVITETER FOR ANSATTE FREM TIL 2020

Hver måned frem til 01.01.2020 arrangerer vi ulike aktiviteter for ansatte i Lindesnes, Mandal og Marnardal som skal bidra til å skape en ny, felles kultur og identitet på tvers av dagens kommunegrenser.

Første aktivitet er familiesøndag med Gustav Vigeland-vandring for alle ansatte søndag 25. august. Ta gjerne familien med. All informasjon finner du i invitasjonen under. 

Målet er at vi samles, blir kjent, skaper minner og bygger et godt samhold i inn mot den nye kommunen. Under ser du oversikt over planlagte aktiviteter. Informasjonen vil bli oppdatert etter hvert, og mer praktisk informasjon blir lagt ut når aktiviteten nærmer seg. 

Enhetsledere, avdelingsledere, tillitsvalgte og hovedvernombud har ansvar for å printe ut plakat og henge opp i sine enheter/avdelinger. 

OVERSIKT AKTIVITETER AUGUST TIL DESEMBER 2019:

AUGUST
FAMILIESØNDAG MED GUSTAV VIGELAND-VANDRING

DATO/PÅMELDING: Søndag 25. august fra kl. 13.00. Ingen påmelding.
STED: Starter i Galleri Buen i Buen kulturhus i Mandal. Slutter på Breime i Lindesnes. Det er mulig å delta på deler av vandringen. Det er derfor satt opp cirka-klokkeslett, slik at det er mulig å hoppe på og av vandringen som en vil. 
FOR HVEM: Alle ansatte. Ta med familie om ønskelig.
AKTIVITET: Gustav Vigeland fyller 150 år, og vi feirer med en tur i hans kunstneriske fotspor. Kulturhussjef Alfred Solgaard ønsker velkommen i Galleri Buen klokken 13, og vi ser og hører om den flotte vandreutstillingen «Gustav Vigeland. Angsten står i sofaen». Museumskonservator i Vest-Agder museet, Birgitte Sørensen, tar oss med videre på en reise over Adolph Tidemand bro og gjennom Mandal by hvor vi ser og blir kjent med historien og de ulike statuene i bybildet.

Byvandringen avsluttes med treskjærerutstillingen på Gustav Vigelands fødested, Vigeland hus, i Grensegata i Mandal. Ankomst Vigeland hus er beregnet til cirka klokken 14.Herfra går turen videre til Galleri Gustav Vigeland på Kulturtorvet i Lindesnes, hvor kulturformidler Hanne Thyholdt tar oss med på en reise gjennom de flotte verkene her. Ankomst Kulturtorvet cirka klokken 15.

Vandringen avsluttes med felles piknik på Gustav Vigelands sommersted på Breime i Lindesnes. Her er et stort, flott område hvor store og små kan kose seg og nyte en vakker utsikt. Breime ligger cirka 10 minutters kjøretur fra rundkjøringen på E39 på Vigeland, på østsiden av elven. Parker ved Katnesbukta.

NB: Hvis du vil delta fra start kl. 13 i Mandal, kan det være lurt å parkere på parkeringsplassen ved Andorsengården eller i Uranienborg parkeringshus. Vi oppfordrer alle til samkjøring.
Ta med egen niste og drikke/kaffe til pikniken.

SEPTEMBER
BEDRE SAMMEN - TEAMBUILDING I ENHETER OG AVDELINGER
DATO/PÅMELDING:
 Hele september. Påmelding håndteres av enheter/avdelinger.
STED: Avhenger av valgt aktivitet
FOR HVEM: Alle ansatte
AKTIVITET: I september, eller tidlig høst, er det enhetsledere/avdelingsledere som har ansvar for å arrangere en teambuildingsaktivitet for sine ansatte. Teambuilding er en viktig investering i arbeidsmiljøet i de nye enhetene og avdelingene. Vi oppfordrer derfor alle til å delta på aktivitetene. Vi har vært i kontakt med ulike leverandører og fremforhandlet gode tilbud som enhetsledere/avdelingsledere kan bestille til sine ansatte. Det er selvfølgelig også mulig å gjøre noe helt annet. Arrangementet kan eksempelvis kombineres med en planleggingsdag eller en fagdag.

Aktivitetsmeny med et rikt utvalg av teambuildingsaktiviteter kan du se under. 

OKTOBER
SØNDAG I GRENSELAND

DATO/PÅMELDING: Søndag 13. oktober. Avgang fra parkeringsplassen på Eikeland kl. 13.00. Veien opp er noe kronglete og vanskelig å finne uten ledsager. Vi går derfor samlet opp. Viktig å kommme presist. Ingen påmelding. 
STED: I skogen på grensepunktet mellom de tre kommunene
FOR HVEM: Alle ansatte
AKTIVITET: Ledergruppen legger søndagsturen til grensepunktet mellom Lindesnes, Mandal og Marnardal og inviterer alle ansatte til å bli med. Kle deg etter været, ta med nistepakke og eventuelt bålmat, og bli med på en skogstur helt i grenseland! Ledergruppen sørger for bål og en velfortjent grense-twist til alle som når grensepunktet.

NOVEMBER
EN DOSE HUMOR OG ALVOR OM SAMMENSLÅINGEN MED TOR ÅGE EIKERAPEN OG GUNVOR LAUNES

DATO/PÅMELDING: Torsdag 7. november. Billetter gjøres tilgjengelig via Buens billettsystem nærmere arrangementsdato. Kr. 70,- per person. Begrenset antall billetter. Førstemann til mølla når billettsalget starter. 
STED: Marnar Aula, Øyslebø oppvekstsenter
FOR HVEM: Alle ansatte. 
AKTIVITET: Hvordan takle å stå i endringer og omgås nye typer mennesker? Det og mye mer er tema når psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi, Tor Åge Eikerapen, holder inspirasjonsforedrag og psykiater og spesialist i psykiske lidelser, Gunvor Launes, sørger for en god dose humor med samme tema.

DESEMBER
VI MARKERER INNGANGEN TIL DEN NYE KOMMUNEN PÅ LANDETS SYDSPISS
DATO/PÅMELDING:
Onsdag 4. desember. kl. 18-20.30. Påmelding gjøres tilgjengelig nærmere arrangementsdato. 
STED: Lindesnes fyr
FOR HVEM: Alle ansatte. Kr. 70,- pr. person.
AKTIVITET: Det er desember og det er mørkt. Det er like før sammenslåing og vi markerer inngangen til den nye kommunen. Vi tenner fyrlykta og trompetist Jostein Eriksen sørger for vakker musikk og nydelig stemning når dere ankommer fyret. Arrangementet begynner utendørs, før vi forflytter oss til Fjellhallen og nyter hverandres selskap, varm fyr-suppe og ulike kulturelle innslag.

 

 

Nye Lindesnes

Besøksadresse:

Mandal kommune, rådhuset
Ytre Sandgate 25a

Postadresse:

Nye Lindesnes c/o Mandal kommune
postboks 905
4509 Mandal

Epost:

Kontakt oss

Prosjektleder
Leder av fellesnemnda
Tillitsvalgte

Spørsmål eller innspill?

Har du spørsmål eller innspill til kommunesammenslåingen?
Da vil vi gjerne høre fra deg.

Send oss en e-post